Statistica LIVE

Toate datele care conteazaBUGETUL CONSUMAT ANUAL

In fiecare luna, clientii nostri incarca o suma aferenta beneficiilor pentru angajati. Sumele variaza intre 150 si ~750 RON pe luna pe angajat si sunt distribuite catre partenerii nostri in functie de alegerea angajatilor. Graficul indica sumele total administrate de Benefit pentru fiecare an de activitate [in milioane RON]. Pentru anul curent, cifra reprezinta sumele incarcate pana in acest moment.

BENEFICIILE ALESE in 2020

Fiecare angajat opteaza pentru beneficiile pe care si le doreste. In medie, alegerea fiecarui angajat se schimba o data la doua luni. In topul preferintelor angajatilor sunt de obicei tichetele de masa, cadourile, transportul de acasa la serviciu (in conditiile legii), vacantele sau pensiile private. Graficul include impartirea in principalele beneficii de la inceputul anului si pana in acest moment.

NR. DE ANGAJATI MOTIVATI

Ce mai importanti sunt angajatii clientilor nostri. In fiecare luna, cateva mii de angajati se adauga grupului Benefit si au la dispozitie sute de beneficii si oferte speciale. Graficul alaturat indica numarul de angajati inscrisi in platfoma pana in acest moment.

  • Partenerii nostri, furnizorii beneficiilor

NR. FURNIZORILOR DE BENEFICII

Partenerii nostri furnizeaza beneficiile pentru angajati. Pornind de la tichete de masa, tichete de vacanta si pana la sali de sport sau diverse reduceri, reteaua partenerilor Benefit acopera intreaga tara. Echipa noastra, dedicata retelei nationale, creste in permanenta numarul partenerilor in functie de cererile angajatilor. Graficul alaturat indica numarul de parteneri pana in acest moment.

NR. DE BENEFICII DISPONIBILE

Beneficiile disponibile la partenerii nostri sunt intotdeauna adaptate cererilor angajatilor. Odata cu cresterea retelei de parteneri, si numarul de beneficii este aflat intr-o continua crestere. Evaluam in permanenta beneficiile care sunt cel mai folosite incercand sa oferim fiecarui angajat ceea ce isi doreste. Graficul alaturat indica numarul de beneficii active pe platfoma in acest moment.

  • Echipa noastra de suport

NR. DE TICHETE REZOLVATE

Urmarim indeaproape fiecare cerere sau intrebarea a angajatilor. Fie ca este vorba de cereri de adaugare de noi beneficii sau de ajutor in folosirea platformei, intrebarile angajatilor sunt prioritatea noastra. Echipa noastra dedicata de suport vine cu experienta a mii de intrebari raspunse. Graficul alaturat indica numarul de tichete rezolvate cu succes pana in acest moment.

NOTA ECHIPEI DE SUPORT

Fiecare raspuns al echipei noastre de suport este evaluat de catre angajatii clientilor nostri. Ne imbunatatim permanent performata si raspundem cu exactitate fiecarei intrebari. Graficul alaturat indica calificativul echipei Benefit pana in prezent.